Arrangementer - 16 sep 17

16. sep 2017
11:00 - 17:00

Ekstraordinære åpningstider på Haugar!

Mange gode tilbakemeldinger og ny publikumsrekord for en utstilling på Haugar gjør at vi utvider åpningstidene for LARS LERIN i resten av perioden!

Lør- søn kl. 11-17 (omvisning kl. 13 og 14) Velkommen!


16. sep 2017
12:00 - 22:00

Midgard mat- og ølfestival

Midgard mat- og ølfestival er en dag for historiske smaksopplevelser! Møt lokale matprodusenter, ølbryggere, smak historisk mat fra ulike perioder, og for de spesielt interesserte vil det på kveldstid være offisielt Vestfoldmesterskap i ølbrygging – bl.a. skal vi kåre Vestfolds beste vikingøl, som skal brygges opp hos Horten Mikrobryggeri for servering i Gildehallen. Er du interessert i å delta i Vestfoldmesterskapet i ølbrygging? Ta kontakt med Borrebrygg på post@borrebrygg.no. Se detaljer på www.midgardsenteret.no. Velkommen!


16. sep 2017
12:00 - 22:00

Midgard mat- og ølfestival

Midgard mat- og ølfestival er en dag for historiske smaksopplevelser! Møt lokale matprodusenter, ølbryggere, smak historisk mat fra ulike perioder, og for de spesielt interesserte vil det på kveldstid være offisielt Vestfoldmesterskap i ølbrygging – bl.a. skal vi kåre Vestfolds beste vikingøl, som skal brygges opp hos Horten Mikrobryggeri for servering i Gildehallen. Er du interessert i å delta i Vestfoldmesterskapet i ølbrygging? Ta kontakt med Borrebrygg på post@borrebrygg.no. Les mer på www.midgardsenteret.no


Forrige artikkelRSS feeds Neste artikkelArrangementer i vestfold