Arrangementer - 7 okt 17

7. okt 2017

Høstferie og aktiviteter for barn på Hvalfangstmuseet

Hvalrossens dager

13:00 Fortellerstund 13:30 Barneverksted
Hvalrossen er et underlig dyr: Ikke er den en hval, og hvordan kan den tygge med så store tenner? Hvorfor fryser den ikke når den sover rett på stein og is? En sjelden gang kan vi få besøk av en enslig hvalross langs kysten vår. Men for å se hvordan hvalrossens hverdag er, må man lengre nordover.
I barneverkstedet kan du lime sammen din egen hvalross av trefjøler fra Vestfolds dype skoger. Denne kan du ta med hjem og henge på veggen! Kom på Hvalfangstmuseet i høstferien, så får du høre litt av historien om hvalrossen, og om hvorfor denne også kan høre hjemme i et hvalfangstmuseum. Velkommen!

Høstferie på Haugar Vestfold kunstmuseum

Kom og bli kjent med samlingen vår! Gjennom KUNSTPORTEN blir du kjent med Andy Warhol. http://haugar.kunstporten.com. På rom 110 har vi laget et eget aktivitetsrom med ulike oppgaver.

Gratis inngang. Velkommen!

Utstillingsåpninger på Haugar Vestfold kunstmuseum; Bjørn Erik Haugen

Velkommen til utstillingsåpning Bjørn Erik Haugen (7. oktober – 30. desember 2017)

Velkommen til åpningen av utstillingen BJØRN ERIK HAUGEN – Staring at The World Through a Hole. Bjørn Erik Haugen er født i Tønsberg i 1978 og virksom både som billedkunstner og komponist. Han er bosatt i Oslo der han avsluttet sin master ved kunsthøgskolen i 2007. Haugen har deltatt på en rekke utstillinger og festivaler for samtidsmusikk bland annet Henie Onstad Kunstsenter, Galleri van Bau på Vestfossen, Ultimafestivalen og Mata Festival i New York. I 2016 ble han også stipendiat ved musikkhøgskolen i Oslo.

Taler ved:
Jan Åke Pettersson, direktør ved Haugar Vestfold Kunstmuseum
Tone Lyngstad Nyaas, kurator ved Haugar Vestfold Kunstmuseu
Museet har åpent 12.00 – 17.00

CD-lansering; «GÅ AN!», på Hvalfangstmuseet

CD lansering: «GÅ AN!» – Viser om hvalfanger’n, hans minner og meritter, av Ragnar Sør Olsen med Røshnes Jazzband. Det blir framført smakebiter fra CD’en og anledning til å kjøpe den. Gratis inngang på arrangementet. Velkommen!

Forrige artikkelRSS feeds Neste artikkelArrangementer i vestfold