Arrangementer - 11 okt 17

Internasjonal figurteaterfestival på Fossekleiva, Berger museum

FIGUR I FOSSEKLEIVA (FIF) 2017 – Internasjonal figurteaterfestival. Spektakulære forestillinger for barn og voksne, workshops, filmklubb, festivalkafé  m.m.  FiF 2017 får besøk av bl.a.: Pickled Image (England), Between Two Hands (Nederland), Les sages fous (Canada), Compagnia TPO (Italia) og Teater Nova (Norge). Fullstendig program lanseres i juni på festivalens egne nettssider www.figurifossekleiva.no

Mørketur til Nobelhula, Berger museum

Vandring med barna i fokus – MØRKETUR TIL NOBELHULA! Vi skal på tur til en hule på Hovet som har plass til mange! På veien vil dere oppleve saker og ting og høre litt om hvordan det var på Berger i gamledager. Det blir bål og muligheter for pølsegrilling (ta med pølser). Husk lommelykt! Oppmøte: Parken kl. 18.00. Gratis!

11. okt 2017

Foredrag på Midgard om vikingtidens symbolbruk

Lise Emilie Talleraas forteller om likhetstrekk mellom symbolbruk i broderier fra vikingtiden og middelalderen.  Talleraas er forskningsansvarlig og 1. konservator i Vestfoldmuseene, og har blant annet jobbet mye med folkedrakter og symbolbruk. Velkommen!

Forrige artikkelRSS feeds Neste artikkelArrangementer i vestfold