Arrangementer - 14 okt 17

Foredrag og boklansering på Aluminiummuseet

Aluminiumseminar om tung forskning på lettmetall i et miljøperspektiv. Jubileumsboken «Aluminium -mulighetenes kunst, framtidens metall» lanseres og professor og seniorforsker Ola Jensrud og teknologidirektør Hans Erik Vatne i Norsk Hydro foredrar om hhv. forskningsprosjekter innen bilindustrien og smelteverk. Seminaravgift kr. 100,-. Velkommen!

Foredrag «Aluminium -mulighetenes kunst, framtidens metall», på Aluminiummuseet

Aluminiumseminar om tung forskning på lettmetall i et miljøperspektiv. Professor og seniorforsker Ola Jensrud og teknologidirektør Hans Erik Vatne i Norsk Hydro foredrar om hhv. forskningsprosjekter innen bilindustrien og smelteverk. Seminaravgift kr. 100,-. Velkommen!

Internasjonal figurteaterfestival på Fossekleiva, Berger museum

FIGUR I FOSSEKLEIVA (FIF) 2017 – Internasjonal figurteaterfestival. Spektakulære forestillinger for barn og voksne, workshops, filmklubb, festivalkafé  m.m.  FiF 2017 får besøk av bl.a.: Pickled Image (England), Between Two Hands (Nederland), Les sages fous (Canada), Compagnia TPO (Italia) og Teater Nova (Norge). Fullstendig program lanseres i juni på festivalens egne nettssider www.figurifossekleiva.no

Utstillingsåpninger på Haugar Vestfold kunstmuseum; Vibeke Slyngstad

Velkommen til utstillingsåpning Vibeke Slyngstad (14. oktober – 30. desember 2017)

Velkommen til åpningen av VIBEKE SLYNGSTAD – Color me Gone. Vibeke Slyngstad (f. 1968) avsluttet sine studier ved Statens kunstakademi i 1994. Hun har siden deltatt på en rekke utstillinger og er blitt innkjøpt av flere sentrale samlinger, deriblant Nasjonalmuseets. Dette er hennes første museumsutstilling, kuratert slik at den skal speile hennes kunstneriske virke fra tidlig i 1990-årene og helt frem til i dag.

Taler ved:
Alessandra Klimciuk, Artistic and Cultural Director of Fondazione Stelline
Jan Åke Pettersson, direktør for Haugar Vestfold Kunstmuseum
Tone Lyngstad Nyaas, kurator ved Haugar Vestfold Kunstmuseum
Museet har åpent 12.00 – 17.00

Forrige artikkelRSS feeds Neste artikkelArrangementer i vestfold