Arrangementer - 26 nov 17

26. nov 2017

Førjulsaktiviteter, verksted og foredrag på Berger museum

Aktiviteter i forbindelse med «Jul i Fossekleiva», JULEFEIRING PÅ BERGER I ÅR 1900. Bli med å lage julepynt, synge julesanger og ha det gøy med juleleker, slik de hadde det på Berger for over 100 år siden. Foredrag om jul og juletradisjoner ved Berger Museum kl.14.00. Aktivitetene arrangeres i samarbeid med Berger Museum. Hvor og når: Fossekleiva kl.12-17. Gratis inngang!

Jul i Fossekleiva, Berger museum

Julemarked med åpne verksteder og lokal mat. På jakt etter en helt spesiell julegave? Da er dette anledningen til å finne den. Velkommen til å handle direkte fra kunstnere, og til å finne gaver som ikke selges noen andre steder enn akkurat her. Vi selger den nye serien Bergertepper. Tradisjonell julemat fra Berger i kaféen. Julestemningen du ikke finner andre steder. Velkommen!

Foredrag og minnemarkering i Larvik - 75 år siden deportasjonene

Den 26. november 1942 ble 532 norske jøder deportert til Auschwitz med D/S Donau. Blant dem var syv medlemmer av familien Sachnowitz fra Larvik. Av familien på ni var det bare Herman som kunne vende tilbake til Larvik etter krigen. Ane Ringheim Eriksen vil holde et foredrag om familiens liv og skjebne, og etter foredraget vil det bli en markering ved snublesteinene som er lagt ned utenfor familiens forretning på Torvet 4. Tale ved varaordfører Olav Nordheim og sang ved Elise Kaupang. Lenke: http://www.larvikmuseum.no/hva-skjer/foredrag-og-minnemarkering-75-ar-siden-deportasjonene/ Velkommen!

Forrige artikkelRSS feeds Neste artikkelArrangementer i vestfold