Arrangementer - 6 mai 18

MidgardCon III, spilldag og foredrag på Midgard

Velkommen til MidgardConlll med spillcon, cosplay og spennende foredrag om historiske spill! Inngang kr 70 kr / 2 dagers pass 100 kr for lørdag og søndag

Hvalfangstmuseet markerer siste hjemkomst – 50 år siden hvalfangstens slutt

Denne dagen er det 50 år siden Kosmos IV kom hjem for siste gang! velkommen til markeringen!
• Film, foto og intervju i forbindelse med 50-årsjubileet
• Lansering og salg av Odd Galtelands nye bok om Godthul på Syd Georgia og Thor Dahls Hvalfangerselskaps tidlige historie.
• Kaffe og noe å bite i
• Gratis inngang

Utstillingsåpning på Slottsfjellsmuseet; Snorre Sturlason i Tønsberg

Velkommen til utstillingsåpning; Snorre Sturlason i Tønsberg! I 2018 er det 800 år siden forfatteren av Norges kongesagaer, Snorre Sturlason, besøkte Tønsberg for første gang. Dette vil vi feire med en utstilling om Snorre. Flere av hendelsene i sagaene kan knyttes til Tønsberg og Vestfold, og Snorre skrev nok ned mye når han var her i byen.  Hvor var Snorre på besøk når han var i Tønsberg? Hvem kan han ha snakket med? I forbindelse med utstillingen vil det lanseres en digital løype hvor vi kan gå i Snorres fotspor gjennom byen, løse oppgaver og samle poeng. Vær velkommen til en markering av Snorres besøk i byen! Fri entré med enkel bevertning.

Forrige artikkelRSS feeds Neste artikkelArrangementer i vestfold