John Fredrik Wallace forlater Vestfoldmuseene IKS

Direktør John Fredrik Wallace har valgt å forlate Vestfoldmuseene IKS etter drøye fire år til fordel for ny stilling som utviklingskoordinator for det nyopprettede kommunesamarbeidet i Vestfold. John Fredrik ble ansatt i et åremål som leder av Vestfoldmuseene fra oppstarten av konsolideringen i 2009 og har hatt ansvar for den daglige drift og oppbyggingen av selskapet til slik vi kjenner det i dag.

– ­Det er med vemod jeg nå forlater Vestfoldmuseene etter noen spennende og interessante år, men jeg fikk et jobbtilbud jeg ikke kunne si nei til. Vestfoldmuseene er et solid selskap med god drift i alle avdelinger og jeg vil takke alle mine kolleger for et meget godt samarbeide i disse årene, samtidig som jeg ønsker alle lykke til i årene fremover, sier John Fredrik Wallace.

– Jeg har forståelse for at John Fredrik griper denne muligheten samtidig som jeg beklager å miste en dyktig leder. John Fredrik har bidratt sterkt til å utvikle selskapet og sikret en stabil og god drift med gode verdier og bra resultater gjennom disse årene. Jeg vil takke han for god innsats og ønsker han lykke til videre, sier styreleder Hans August Hanssen.

Rekrutteringsprosessen for å finne en ny direktør starter umiddelbart.

For ytterligere informasjon kontakt styreleder Hans August Hanssen, tlf.: 916 19 369.

Forrige artikkelMidgard søker formidlingsansvarlig/stedfortreder Neste artikkelUtkast til handlingsplaner for 2014