Vi søker gjenstandskonservator/magasinforvalter i 100% stilling

Vestfoldmuseene IKS søker gjenstandskonservator og magasinansvarlig i 100% stilling

Samlingsforvaltningen ligger i Sandefjord og har som oppgave å forvalte Vestfoldmuseenes samlinger som består av blandet kulturhistorisk materiale. I 2006 etablerte Vestfoldmuseene fellesmagasin, som en av de første i landet.  I våre lokaler har vi moderne magasiner med ulike klimaforhold tilpasset varierte materialtyper. Vi har lokaler for mottak, fotografering og konservering. Konservator inngår i teamarbeid og skal samarbeide tett med kollegaer i Samlingsforvaltningen og øvrige avdelinger. Det må påregnes noe reisevirksomhet.

Ansvar og oppgaver:

Bevaring av gjenstandssamlinger: Preventiv konservering, emballering, vurdering av tilstand og bevaringsforhold, i noen tilfeller aktiv konservering og rådgiving internt og eksternt.

Magasinforvaltning: Klimaovervåking, skadedyrkontroll, plassering og registrering av gjenstander i magasin, renhold, utlån og magasinrevisjon

Delta i utviklingsarbeid regionalt og nasjonalt

Kvalifikasjoner:

Mastergrad eller hovedfag fra universitet eller høyskole i relevante fag. Realkompetanse kan kompensere for manglende formalkompetanse

• Relevant arbeidserfaring
  • God generell materialkunnskap
  • God digital kompetanse

Personlige egenskaper

• Nøyaktig, systematisk og tålmodig
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Gode samarbeidsevner
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne

Personlig egnethet vektlegges

Du må ha førerkort og disponere bil

Vi tilbyr:

• Fleksibel arbeidstid
  • Et trivelig arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter
  • Konserveringsverksted og gode lokaler for samlingsforvaltning
  • Gode tjenestepensjons- og forsikringsordninger i KLP
  • Lønn etter avtale

Andre opplysninger: Stillingsbrøk: 100 % Stilling: fast stilling Prøvetid: 6 mnd. Tilsetting: juli-august 2018 – det ønskes overlapping med nåværende konservator som går av med pensjon 1. november 2018 Arbeidssted: Samlingsforvaltningen i Sandefjord, Hinderveien 10.

Vi benytter jobbnorge.no som rekrutteringsverktøy, og alle søknader må komme via denne kanalen jobbnorge.no

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt: Gjenstandskonservator Kaisa Bengtsson, tlf. 977 54 045

Avdelingsdirektør Karianne Schmidt Vindenes, tlf: 415 73 858

SØKNADSFRIST: 16. mars

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Forrige artikkelVestfoldmuseene søker sommervikarer Neste artikkelVestfoldmuseenes årsrapport for 2017