Hopp til hovedinnhold

Filmvisning: “Skulle det dukke opp flere lik…”

Velkommen til filmvisning 23. august kl. 13.00 - 15.00!

  • Foto: filmklubb.no

Aluminiummuseet starter opp høstens filmprogram med den norske krimkomedien Skulle det dukke opp flere lik, er det bare å ringe. Lilly Hansen finner sjefen sin, direktør Martinsen, myrdet med kniv. Hun kontakter politiet, som kommer raskt. Men da overbetjent Henry Bakker ankommer åstedet, er liket forsvunnet. Han tror det hele er en spøk inntil han finner blodspor på stolen der direktøren/liket sist ble sett. Da begynner etterforskningen, som ikke blir enkel med Lilly Hansen som tar styringen og nærmest overtar Bakkers rolle…

Filmen er fra 1970 og er basert på det britiske teaterstykket Busybody av Jack Popplewells. I hovedrollene møter vi Aud Schønemann og Arve Opsahl.

Se filmen på Aluminiummuseet tirsdag 23. august kl. 13.00!

Inngang: kr. 50 (kjøpes i museet).

 


Møte med filmminner

Aluminiummuseet inviterer til møte med gamle norske filmklassikere i flere sjangre. Tidsmessige er filmene produsert mellom 1940 og 1970, og er nok best kjent for de som har levd en stund. I mars vises den velkjente Støv på hjernen i anledning kvinnedagen, og deretter går det slag i slag med filmvisning på tirsdager en gang i måneden med unntak av juli. Gamle svart-hvitt filmer med titler som Herrens og hans tjenere, Ni liv, Vi gifter oss, Ungen, Trost i taklampa og Tante Pose m. fl., vil nok lyde kjent for mange. Ta deg tid til en hyggestund på museet og la deg underholde av og med gamle filmminner.