Bergerpleddene er fortsatt til salgs

Etter at produksjonen av Bergerpledd og tekstiler ble lagt ned fra 1. januar 2003, har det vært salg av Bergerpledd i Fossekleiva når driverne av kafé og galleri har hatt interesse for det. Det har derfor ikke alltid vært mulig å få kjøpt, men den tiden håper vi definitivt er over.

Fra i sommer 2012 har Finn Bingen solgt Bergerpledd i Fossekleiva, og 1. august fikk han inn den nye kolleksjonen for 2012.

Kolleksjonen ble avfotografert i Fossekleiva  8.– 9. mai 2012. Da hadde vi besøk av Mascot Høie i Fossekleiva, hvor høstens kolleksjon av sengetøy og Bergerpledd ble avfotografert. Mascot Høies designer Trine Varøystrand ble så begeistret for Berger da hun var på besøk i april, at hun tok med seg stylist, fotograf og en markedskoordinator for å ta bilder i  Bergerpleddenes egentlige omgivelser. Vi gleder oss til katalogen kommer!

Pleddene produseres i dag for Mascot Høie i Kaunas Litauen.

Tekstildesigner Trine Varøystrand og fotograf Per Gunnarsson har falt for det halvrestaurerte lokalet som skal bli aktivitetsrommet «Veveriet», som bakgrunn for lekre sengetøy.

Her er interiørstylist Susanne Swegen i gang med å skape en bakgrunn av skulpturer av Fossekleivas egen skulptør Marit Wiklund. Susanne Swegen, Per Gunnarsson og Trine Varøystrand.