Hopp til hovedinnhold

AVLYST: Veveverksted med Kristin Sæterdal

Vi må dessverre avlyse veveverkstedet på grunn av for få påmeldte.

  • 1/1

Veveverksted med fokus på billedvev

Kom å bli med på verksted i billedvev med Kristin Sæterdal en hel helg, der du lærer billedvevteknikker og hvordan du kan oversette en idé til vev. 

Dette er kurs for voksne, der påmelding skjer via Ticketco (se link under). Ønsker du å delta, lønner det seg å være raskt ute med påmelding, da kurset har et begrenset antall plasser tilgjengelig.

Kurset koster 2 675 kr. Inkludert i prisen er et måltid begge kursdagene, der maten består av suppe med brød og smør. Måltidet serveres i Kultursenterets koselige café. Kaffe og te serveres inne i Veveriet.

Kurset holdes i Berger museums eget veverilokale. Berger museum var tidligere tekstilfabrikk, så her kan du lære et håndverk i vakre, historiske omgivelser.

Vi gleder oss til å møte alle påmeldte denne fine kurshelgen!

______________________

Kontaktperson:
Selma Kittelsen, 922 84 938

Meld deg på vårt veveverksted her:

Kr 2 675,- inkl et måltid per dag.

«Lær billedvev sammen med andre! På kurset lærer du å sette opp en ramme-vev, billedvevteknikker og hvordan du kan oversette en ide til vev. Kurset passer for alle, enten du har vevet før eller ikke. I billedvev-teknikken bygges bildet opp tråd for tråd, noe som gir mestringsfølelse og kan virke terapeutisk i en hektisk hverdag. Billedvev tar tid og vi har god tid på kurset!»

Kristin Sæterdal
  • 1/2
  • 2/2
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1