Digitalt

Sort-hvitt-bilde av tre små barn i matrosdress og flagg

Fototeamet i Vestfoldmuseene digitaliserer og publiserer forløpende fotografier fra samlingene. Søk i det som er digitalt tilgjengelig på vår FOTOWEB. Her finner du også gamle historiske filmer.

På DigitaltMuseum kan du boltre deg i bilder av Vestfoldmuseenes mange gjenstander, og lese artikler om noen av dem.

Medisinskrin. Inneholder plaster, saks, bandasje, Daraprim, penicillin, lypsyl osv.  Foto: Roger Berg, Larvik Museum, Vestfoldmuseene.  LSJ.04689
Håndtegnet kompassrose

På Vestfoldarkivets side kan du lese mer om hvor du finner digitalisert arkivmateriale.

Nettressursen viser ulike konsekvenser av nazistisk tankegods og handlinger i Vestfold under 2. verdenskrig og inviterer dere inn til å jobbe med historiske kilder og egne holdninger.

Nettressursen er utviklet ved Vestfoldmuseene.

borrestevnet_1941_guttehirden_vidkun_quisling_det_angår_også_deg_vestfoldmuseene
BIlde av en kikkert i messing med teksten quiz og Vestfoldmuseene på

Test dine kunnskaper med en av Vestfoldmuseenes quizer. Kanskje kan du lære noe nytt samtidig.

Vestfoldmuseene jobber med å lage vår egen podkast.

Inntil podkasten er klar kan dere høre Teophilius Schancke Helliesens utrolige fortellinger fra sitt liv før, under og etter andre verdenskrig.

 

Nærbilde av en mikrofon
Instagram_logo

Både Vestfoldmuseene IKS og de fleste av Vestfoldmuseenes avdelinger har egne kontoer på Instagram. Ta en titt og følg dem om du vil. Det er en fin måte å bli bedre kjent med det som skjer og det vi har av samlinger.

Pinterest er en sosial fotodelingsside som kan sammenlignes med en tradisjonell oppslagstavle for samling og visning  av bilder du har funnet på nettet. Vestfoldmuseene samler egne bilder i tavler på Pinterest.

pinterst_logo
youtube_logo

På Vestfoldmuseenes Youtube-konto kan du se både nye filsnutter og smakebiter fra våre samlinger. Enkelte avdelinger har egne kontoer. Disse finner du via hovedsiden.