Digitale og sosiale kanaler

Bildet viser en smilende kvinne kledd i sort. Hun står og holder en stor bok som er åpen. På bildet står det Tidsfordriv - en podkast fra Vestfoldmuseene
TidsforDRIV er podkasten for deg som er interessert i historie og samfunn. Her snakker fagfolk og gjester om ulike temaer hver uke.

Test dine kunnskaper med en av Vestfoldmuseenes quizer. Kanskje kan du lære noe nytt samtidig.

BIlde av en kikkert i messing med teksten quiz og Vestfoldmuseene på
Sort-hvit strektegning av en bunke brev med frimerker

DIGITALT NYHETSBREV

Her kommer det informasjon om Vestfoldmuseenes digitale nyhestbrev.

Vestfoldmuseene IKS og  Vestfoldmuseenes avdelinger har egne kontoer på Facebook. Ta en titt og følg dem om du vil. Det er en fin måte å bli bedre kjent med det som skjer og det vi har av samlinger.

En hvit F på en blå sirkel
Instagram_logo

Både Vestfoldmuseene IKS og de fleste av Vestfoldmuseenes avdelinger har egne kontoer på Instagram. Ta en titt og følg dem om du vil. Det er en fin måte å bli bedre kjent med det som skjer og det vi har av samlinger.

På Vestfoldmuseenes Youtube-konto kan du se både nye filsnutter og smakebiter fra våre samlinger. Enkelte avdelinger har egne kontoer. Disse finner du via hovedsiden.

 

youtube_logo
pinterst_logo

Pinterest er en sosial fotodelingsside som kan sammenlignes med en tradisjonell oppslagstavle for samling og visning  av bilder du har funnet på nettet. Vestfoldmuseene samler egne bilder i tavler på Pinterest.