Motorpsycho i borggården på Haugar!

URO, Nonfigurativ musikk, Haugar kunstmuseum og United Stage inviterer til utendørskonsert med selveste Motorpsycho!
Motorpsycho er et av landets fremste rockeband. Det har de vært lenge. Selv om de vant sin første Spellemannpris for beste rockeband i 1996 og selv om de hadde hele fem album på Morgenbladets liste over norgeshistoriens beste plateutgivelser, hvorav tre blant de 25 beste, har bandet aldri dvelt ved tidligere suksesser. De har alltid sett fremover. Derfor er det utrolig gøy at platene Kingdom of Oblivion som kom ut i våres og fjorårets The All Is One er blant deres aller beste. Dessuten har Kingdom of Oblivion et omslag som er tegnet av Sverre Malling. Hans kjempemessige tegning av en moskusokse, «Norwegian Muskox», har siden 2016 hatt sitt hjem på Haugar Kunstmuseum.
Som en nystartet konsertscene i Tønsberg er det dermed utrolig gøy å annonsere første konsert hvor disse trådene samles.
Forrige gang de spilte i Tønsberg var under Slottsfjellfestivalen i 2015 da de spilte albumet Demon Box i sin helhet. Den konserten snakkes det fortsatt om. Snart kommer folk til å snakke om denne.
Få med konserten på Haugar kunstmuseum lørdag 14. august! Dørene åpnes 18:00.
Billetter kjøpes på www.ticketmaster.no