Kvorning Design utformer ny utstilling

Dansk designfirma produserer ny utstilling i Hvalfangstmuseet.

Vi kan med glede fortelle at designfirmaet Kvorning Design & Kommunikation i København har vunnet den internasjonale konkurransen om produksjon av ny utstilling i Hvalfangstmuseet.

De vil levere en totalentreprise på utstillingskonseptet med arbeidstittelen «Det første oljeeventyret».
Historiene vil bli fortalt gjennom ulike medier, lys, projeksjoner og med utstrakt bruk av museets rikholdige samlinger av gjenstander, foto og film.

Avdelingsdirektør Dag Ingemar Børresen ved Hvalfangstmuseet begrunner Kvornings vinnerkonsept slik:
«Kvorning ble valgt som produsent på grunnlag av selskapets brede erfaring fra utstillingsproduksjoner. Erfaring, kompetanse og forståelse for museets behov, i tillegg til en tiltalende konseptskisse, var viktige kriterier som ble innfridd i anbudskonkurransen. Hvalfangstmuseet ser frem til å samarbeide med Kvorning om en ny og spennende utstilling.»

Illustrasjon: Kvorning Design & Kommunikation.