Våre museer holder åpent, men følg med for oppdateringer

Vestfoldmuseene holder fortsatt dørene åpne for publikum og tilbyr fine opplevelser på våre museer. Vi følger FHIs krav til smittevern og har gode rutiner som gjør at du skal føle deg trygg når du kommer til oss.

Vi er nå inne i en tid hvor vi alle må gjøre en innsats for å stoppe smittespredningen av Covid-19. Det betyr innstramminger og endringer i hvordan vi lever, mindre sosial kontakt, mer hjemmetid og flere andre begrensninger.

To stengt, resten åpent

Berger museum og Jernverket Eidsfoss har dessverre måttet stenge inntil videre på grunn av innstrammingene, men Vestfoldmuseenes andre museer holder fortsatt åpent for publikum.

Alle steder følger FHIs krav til smittevern og har gode rutiner som gjør at du skal føle deg trygg når du kommer til oss.

Mulighet for endring

Men situasjonen kan fort endre seg. Og siden våre museer ligger i ulike kommuner, kan det bli lokale variasjoner i åpningstider og tilbud. Så følg med på våre Facebook-sider og våre nettsider for oppdatert informasjon.

Besøke Vestfoldarkivet?

Se også særskilt informasjon om Vestfoldarkivet, når det gjelder besøk på lesesalen og avlevering av arkiv.

Vi holder våre museer åpne, men tar forbehold om endringer.