Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Åpent møte om Norsk borgsenter

2. mars 2020
19:00 - 21:00

Norsk borgsenter – En nasjonal satsning med base i Tønsberg og en gyllen mulighet til å sette Tønsberg på kartet én gang for alle!

Vil du være med å påvirke formidlingsplanen til denne spennende nysatsningen? Vi vil ha innspill!

Vestfoldmuseene IKS har fått støtte av Kulturdepartementet til å opprette og drifte Norsk borgsenter ved Slottsfjellsmuseet. Senteret skal ha formell åpning i 2021 og vil formidle tema knyttet til middelalderens kongeborger i Norge med utgangspunkt i borgen på Slottsfjellet. Det arbeides nå med et forprosjekt som skal være ferdigstilt i september 2020. I den forbindelse utarbeides det blant annet en forskningsplan og en formidlingsplan som skal ligge til grunn for drift av borgsenteret.

Vi ønsker derfor å invitere alle formidlere, reiselivseksperter, politikere, historieinteresserte og andre nysgjerrige til åpent møte her på Slottsfjellsmuseet. Vi vil gi informasjon om status på forprosjektet og håper på en nyttig diskusjon om formidlingsmuligheter og andre konstruktive ideer som kan bidra til en vellykket oppstart og drift av Norsk borgsenter – her i Tønsberg.

Gratis inngang og enkel bevertning. VELKOMMEN!

 

 

 

 

 

Arrangør

Slottsfjellsmuseet
Telefon:
33 31 29 19
E-post:
slottsfjellsmuseet@vestfoldmuseene.no

Sted

Slottsfjellsmuseet
Farmannsveien 30
Tønsberg, 3111 Norge
Telefon:
33 31 29 19