Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Kulturminneløype «Fra hvite seil til hvitt metall»

4. september - 12. september
Aluminiummuseet

Lyst til å bli bedre kjent med Holmestrand og byens spennende historie? Da anbefaler vi å bli med på vår utendørs kulturminneløype i september! Løypa passer for barnefamilier, og kan hentes gratis på Aluminiummuseet.

 

Som ledd i markeringen av kulturminnedagene 4 – 12. september bidrar Aluminiummuseet med utendørs kulturminneløype «Fra hvite seil til hvitt metall» i museets åpningstider. Dvs. helgen 4 – 5, tirsdag 7 og helgen 11 -12. september. Markeringen inngår i samarbeid med Holmestrand kommune og en rekke frivillige lag, foreninger og stiftelser.

Kom til museet for å hente løypeark og for mer informasjon!

Følg også med på vår Facebookside for oppdatert informasjon.

Velkommen!

Om Kulturminnedagen

Kulturminnedagene er en nasjonal markering organisert av Kulturvernforbundet. I Holmestrand kommune braker det løs med omvisninger på Aluminiummuseet, kåseri om sjøfartshistorien i Holmestrand, konsert med musikk fra Agathe Backer Grøndahl i Y-kirken, høstmarked og barneaktiviteter på Reidvin-tunet, en smak av middelalderen i Vassås kirke, og mye mer.

Dagene mellom 4. og 12. september bli markert med arrangementer som vil strekke seg gjennom hele historien til Holmestrand kommune.

Følg med på programmet her. 

Arrangør

Aluminiummuseet
Telefon:
482 50 299
E-post:
aluminiummuseet@vestfoldmuseene.no
Hjemmeside:
https://vestfoldmuseene.no/aluminiummuseet/

Sted

Aluminiummuseet
Weidemanns gate 8
Holmestrand, 3080