Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Velkommen til Midgard vikingsenter i sommer!

15. juni 2020
11:00 - 16:00
Midgard vikingsenter
Bildet viser tre barn som hopper over trestokker.

Midgard er klar for høysesongen og ønsker alle hjertelig velkommen til en ekte vikingopplevelse!

På grunn av koronasituasjonen blir sommeren annerledes også for oss men vi kan likevel tilby et spennende eventyr for alle våre besøkende. Vi tilrettelegger for smittevernhensyn og oppfordrer alle til å følge råd og veiledning som kommer fra myndigheten. Vi vil også oppdatere nettsiden jevnlig skulle endringer oppstå.

Fra og med 15. juni holder vi åpent hver dag fra 11:00-16:00 ved Gildehallen, i Borreparken og på Midgard (her selges is, brus, kaffe og snacks, men selve kafeen holder stengt på grunn av smittevernhensyn).

Vi tilbyr omvisninger i Borreparken til følgende tider:

Kl. 12:20

Kl. 13:20

Kl. 14:20

Kl. 15:20

I tillegg står vikingene klare til å instruere i bueskyting og slindring utenfor den flotte Gildehallen og det er en skattejakt for de som ønsker å prøve seg på litt vikinghjernetrim!

For første gang har vi også åpnet kiosk i Borreparken. Her er det mulig å kjøpe brus, is, snacks og kaffe mens man nyter atmosfæren til de imponerende gravhaugene.

Velkommen til en hel vikingdag fylt med aktivitet, opplevelse og læring for både store og små!

Alle omvisninger og aktiviteter er inkludert i billetten. Priser og annen nyttig info finner du ved å klikke på knappen nedenfor.

Haug 6
Lekevikingskip med skjold