Aktuelt

Bildet viser en mann som smir.

I tiden frem mot festivalen vil vi presentere deltagerne dere kan møte på stand. Nå har vi kommet til treskjærer Doreen og smedmester Tobias fra Tyskland. Sammen utgjør de das Greiftier.

Bildet viser to personer som jobber under et telttak.

I tiden frem mot festivalen vil vi presentere deltagerne dere kan møte på stand under Midgard vikingfestival. Nå har vi kommet til Anders Helseth Historisk Metallarbeid.

Bildet viser en rød og blå duk og tre stående brett med smykker på.

Deltagerpresentasjon: Northan

Midgard vikingsenter

I tiden før Midgard vikingfestival kommer vi til å presentere alle deltagerne som skal stå på stand. Først ut er mannen bak vikingsmykkemerket Northan, Alban Deppe.

Vikingkrigere som løper med skjold og spyd mot kameraet

Vi er på jakt etter vikinger!

Midgard vikingsenter

Vi trenger hjelp til å arrangere tidenes beste vikingfestival på Midgard! Er dette noe for deg?

Bildet viser et tre og gress i forkant og Gildehallen i bakgrunn.

Når sesong tre av seersuksessen «Vikingane» skal spilles inn høsten 2019, vil store deler av innspillingen foregå i og rundt Gildehallen på Borre.

Bildet viser mennesker kledd ut som vikinger som stormer mot kamera.

Våren er på vei og sommeren er et skritt nærmere. Det betyr at Midgard vikingfestival også begynner å nærme seg. Med dette i tankene vil vi dele våre gode minner fra vikingfestivalen som ble avholdt 2013, da Gildehallen ble introdusert til publikum for første gang!

georadar bilde av oval med spisset ender. Svart/hvitt

Mandag 25. mars 2019 går ned i verdenshistorien som en sensasjonell og unik dag. Ytterligere et vikingskip er trolig oppdaget blant Borrehaugene i Horten.