Bildet viser en mann kledd i hvitt som står inni et hvitt telt.

Deltagerpresentasjon: ULL Ribe Vikinge Langbuelaug

I tiden frem mot festivalen vil vi presentere deltagerne dere kan møte på stand. Nå har vi kommet til ULL Ribe Vikinge Langbuelaug fra Danmark.

Du har vel fått med deg at Husfrua inviterer til Midgard vikingfestival 6. og 7. juli?

ULL Ribe Vikinge Langbuelaug ble stiftet i 1995 og har hjemsted på Ribe Vikingecenter. Lauget har i dag omkring 90 medlemmer. De deltar årlig som gruppe på Vikingmarkedet på Ribe Vikingecenter. Hvert år i august arrangerer ULL dansk mesterskap i vikingebueskyting. Dit kommer deltagere fra Norge, Sverige, Island, Tyskland og Danmark.

Erling Schmidt representerer lauget under vikingfestivalen på Midgard. Han er ikke fremmed for internasjonale markeder og stevner, og har deltatt både i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland siden 1995. I 1997 var han med på Borre vikinglags marked. Erling formidler fremstilling av pil og bue fra vikingtiden på dansk, tysk og engelsk, og har en liten utstilling av piler fra vikingtiden.

Møt ULL Ribe Vikinge Langbuelaug og mange andre vikinger på festivalen i juli.
Billetter kan kjøpes via VIPPS (søk opp Midgard vikingsenter #104789 under Kjøp og betal) eller kom innom oss mellom klokken 11 og 16 alle dager.

Vikingtiden er her!

 

Les mer om festivalen
Midgard vikingfestival