Bildet viser fem personer som snakker sammen med en mikrofon som tar opp samtalen.

Internasjonal podcast om Midgard vikingsenter

Våren 2019 var reiseselskapet Ryanair og BBC-journalist Julia Bradbury i Vestfold for å spille inn podcast om vårt vakre fylke. Resultatet ble blant annet et syv minutter langt innslag om Midgard.

Hør podcasten laget av Ryanair og Julia Bradbury på ryanair.com. Spol frem til de siste syv minuttene for å høre om Midgard.

Tidligere har teamet fra Storbritannia besøkt Portugal og Spania, og i episode tre sto Vestfold for tur.

De besøkte blant annet Verdens Ende på Tjøme og Munchs hus i Åsgårdstrand, og selvfølgelig Midgard vikingsenter. Hos oss fikk de selvsagt oppleve vikingaktiviteter og smake på historiske vikingretter i storslåtte Gildehallen – og det så ut til å falle i smak.

Dette er hva de selv skriver om Midgard vikingsenter:

Skål!  Raise a glass of mead to Norway’s Viking heritage and pay a visit to Midgard Vikingsenter.

Midgard Vikingsenter is located close to the Borre burial mounds, which are recognised as one of Norway’s most important cultural heritage sites. Explore Viking history based on archeological discoveries and visit the authentic reconstruction of a great mead hall.

Vil lokke flere turister til Vestfold

Bakgrunnen for podcasten er at Ryanair har inngått et samarbeid med BBC-profil Julia Bradbury for å lage en podcast på 30 minutter om ulike destinasjoner å besøke. Hensikten er å lokke flere engelsktalende reisende til blant annet vakre Vestfold.

Podcasten distribueres i Ryanairs sosiale kanaler, der du hører dine podcaster og på podcastens nettside «Try Somewhere New». Med på turen hadde de også videoblogger Holly Brega, som sørget for å dokumentere alle opplevelsene.

Vi er takknemlige og ydmyke over å ha fått bli med på denne innspillingen, og håper vi har lykkes med å friste enda flere til å besøke vårt flotte vikingsenter.

Bildet viser en mann og en kvinne som intervjuer en mann i vikingantrekk.
PODCAST: Fredrik Bjønnes fortalte Julia Bradbury fra BBC om vikingsenteret. ALLE FOTO: Anne Jæger
PODCAST: Julia Bradbury fikk prøve ulike vikingaktiviteter.
Bildet viser en kvinne som skyter med pil og bue ved siden av en mann ikledd vikingklær.
PODCAST: Julia Bradbury fikk prøve seg på ulike vikingaktiviteter.
PODCAST: Anne Jæger (foran), Christina Leverkus og Fredrik Bjønnes sørget for at gjengen fra Storbritannia fikk en flott opplevelse.
Bildet viser to kvinner ikledd vikingklær som snakker sammen ved siden av en mikrofon.
PODCAST: Besøket ble avsluttet med et historisk måltid i Gildehallen.