Hopp til hovedinnhold

Magisk kveldsvandring i Borreparken

Bli med på en stemningsfull lysvandring!

  • 1/1

Midgard vikingsenter og Horten kommune gjentar suksessen fra tidligere år og lyssetter deler av Borreparken også denne høsten. 

Store og små inviteres til en magisk kveldsvandring blant opplyste gravhauger med kyndige formidlere som forteller om den spennende historien som har ligget i Borrehaugene i over 1000 år. 

Arrangementet er kun en kveld og er gratis. Det er muligheter for omvisninger gjennom den opplyste Borreparken fortløpende i løpet av kvelden. Avgang fra huset i parken ca. hver halvtime fra kl. 18.15.

Solen går ned ca. kl. 18.00 og det er mørkt i parken innen kl. 19.00. Vi oppfordrer derfor alle til å ta med seg hodelykt og refleks.

Kombiner gjerne kveldsvandringen med en tur til kaféen på Midgard vikingsenter, vi selger mat som kan nytes på stedet eller tas med ned i parken.

Museet holder åpent til kl. 21.00 denne kvelden. Matservering i kafeen er fra kl. 15.30 - 18.00. Kiosken i parken er åpen fra 17.30 - 20.30. Gildehallen og utstillinger stenger kl. 16.00 og krever egen inngangsbillett. 

Obs! På grunn av stor interesse oppfordrer vi til å ta sykkel eller reise med kollektiv transport. Det er svært begrenset med parkeringsplass. 

Værforbehold. Følg med her for oppdatert informasjon 11. oktober.


Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1