Bildet viser en gul filmrull med vikinghodet og teksten Made in Midgard

Sånn skal vi selge Midgard ut i verden!

Made in Midgard - filmen som viser Midgard vikingsenter frem som film- og TV lokasjon!

Scroll ned for å se filmen!

Den populære serien Vikingane/Norsemen sesong 0 ble spilt inn på Midgard vikingsenter i 2019 og sesongen vises nå med stor suksess. Sesongen får strålende anmeldelser med terningkast 5 og 6. Produksjonen kunne ikke vært mer fornøyde med lokasjonen det spilt inn på og vi på Midgard jubler! Vi har nå laget en film rettet mot produksjonsselskaper, som vi har valgt å kalle «Made in Midgard» i samarbeid med Horten kommune.

Midgard vikingsenter som film- og TV lokasjon

Midgard legger til rette for at film-, TV- og produksjonsselskaper kan gjøre ulike innspillinger på området. Vi har hatt flere henvendelser etter Vikingane var her, en filminnspilling har allerede blitt produsert, sier Markedskonsulent Maren Wegge. Nå har vi sendt ut filmen til ulike produksjonsselskaper og vi håper at dette er starten på et fruktig samarbeid med produksjonsselskapene der ute, fortsetter Wegge.

Lokal produksjon

Filmen er produsert av det lokale og fantastiske produksjonsselskapet Supercruiser her i Horten, som også lagde filmen vår som ble nominert til årets beste film lokalt, som viser hva Midgard vikingsenter har å by på for publikum.

Made in Midgard ser du her: https://www.youtube.com/watch?v=LT8h5WRUJ1I