The Thor Heyerdahl International Day

Hvert år organiserer instituttet en konferanse med forskningsformidling om et globalt tema. Her finner du informasjon om dagene siden starten i 2006.

The Thor Heyerdahl International Day er en konferanse med fokus på et globalt tema og forskningsformidling.

På FN-dagen, onsdag 24. oktober arrangerte instituttet Thor Heyerdahl International Day 2018 i Kon-Tiki-museet på Bygdøy i Oslo. Årets tema var Klima og Miljø

Se foredragene fra The Thor Heyerdahl International Day 2017, der temaet i år var Kulturarv og Identitet.

The Thor Heyerdahl International Day 2016 vil finne sted 26. oktober i år! Stedet blir Gamle Logen i Oslo fra kl. 11.30-15.30.

I 2014 er det 100 år siden Thor Heyerdahl ble født i Larvik. Hans liv, forskning, ekspedisjoner og ikke minst hans glødende engasjement for miljøvern og fredlig sameksistens har gjort Thor Heyerdahl til en av de mest berømte og anerkjente nordmenn gjennom tidene.

The Thor Heyerdahl International Day 2013 vil bli finne sted i Bergen 21-23 oktober.

Instituttet arrangerte for første gang i historien årlig konferanse, The Thor Heyerdahl International Day, med et utenlandsk universitet.

Bli med mandag 27. juni! The Thor Heyerdahl Institute har i samarbeid med Universitet for miljø- og biovitenskap (UMB) gleden av å invitere deg til foredrag på UMB, Ås.

Sett av 27. oktober! I år arrangeres The Thor Heyerdahl International Day i samarbeid med NTNU Trondheim. Tema i år er «Kampen for miljøet».

TEMA: The Inuit of Circumpolar Region in a challenging world
– Inuit of Canada
– Inuit of the International Flora

TEMA: The Polar regions and their impact on global ecology: the possibilities and the dangers

TEMA: Is mankind still moving forwards?

På tide å hylle havet! Med prisutdeling, sang og vakre filmklipp. På tide å ta det på alvor. Med forskning, fortellinger og handling.