Del 1
I mars 2020 traff koronatiltakene med full effekt og det ble tilløp til panikk i befolkningen og en av fem nordmenn hamstret ekstra mat og dagligvarer. Heldigvis viste det seg å ikke være nødvendig.
I del 1 har vi besøk av Anne Arveschoug, tidligere museumspedagog ved Vestfoldmuseene, som snakker om perioder i Norgeshistorien hvor vi ikke har hatt tilgang til nok mat.
Del 2
Kollega og kokk Bendik Farmen Bakkevig gir oss anbefalinger for å utnytte all maten, snike inn litt ekstra grønnsaker i søtsakene og to moderne vrier på en gammel kriseoppskrift fra krigens dager.
Podkastvert: Ellen Asplin
Produsent: Susan Melleby
Lydtekniker: Jon Anders Bjerva
Utgiver: Vestfoldmuseene IKS.
Musikk: reNovation by airtone (c) copyright 2019 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license.
Kontakt oss på kommunikasjon@vestfoldmuseene.no dersom du har innspill til eller spørsmål om podkasten.