Utleie av kafeen på Midgard

Kafeen har en nydelig utsikt over Borreparken, og er et perfekt sted å nyte en lunsj med kolleger eller venner.

Midgard vikingsenter

Vår kafé er åpent alle dager i høysesongen og helger i lavsesongen. Her kan våre besøkende nyte utsikten mot Borreparken mens man spiser nystekt vaffel og nyter en kopp varm kaffe. Til våre kafégjester kan vi tilby en enkel bevertning av smurte polarbrød, diverse kaker og snacks.

Utenfor åpningstider er det mulig å bestille lunsj som eget opplegg eller i tilknytning til andre arrangementer hos oss, f.ek. omvisninger. På bestilling kan vår kafé tilby historisk mat og drikke som du ikke kan kjøpe andre steder! Vi har også en moderne meny, og uansett matvalg kan vi tilpasse for allergier o.l.

*Endinger og regler rundt antall personer og smittevern som følge av koronasituasjonen må påberegnes ved bestillinger.

Kapasitet

• Bordoppsett opptil 70 pers.
  • Kafé + konferansesal opptil 120 pers.

Fasiliteter

• Flygel
  • Trådløst nettverk
  • Lydanlegg