<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=sfmaicqcxqyxq709aqayzxfi2w533s&ev=PageView&noscript=1" />

Våre samlinger

 (Foto/Photo)

Gjenstander

Vestfoldmuseene forvalter rundt 70.000 kulturhistoriske gjenstander fra hverdags- og yrkesliv i Vestfold. PåDigitaltMuseum.no finner du foreløpig bilder av rundt 33.800 av dem. 


 (Foto/Photo)

Kunstsamling

Haugar kunstmuseums samling inneholder viktige arbeider av høyt profilerte nasjonale navn og av regionalt forankrede kunstnere. 

Sort-hvitt-bilde som viser en rekke hvite bygninger som ligger helt nede i vannkanten. Vannflaten er speilblank. (Foto/Photo)

Fotografier

Vestfoldmuseene har 1,3 millioner historiske foto som er ferdig ordnet. Dette er blant annet portretter, reklame- og dokumentasjonsfoto, flyfoto, byprospekter, og næringshistorie fra Vestfold - særlig hvalfangst og industri. 

 (Foto/Photo)

Historiske filmklipp

Vestfoldmuseene har filmer i ulike formater i samlingene, som vi jobber med å få digitalisert og lagt ut på vår FotoWeb.

 (Foto/Photo)

Lydarkiv

Vestfoldmuseene har også en rekke lydarkiv. Noen av disse er digitalisert og lagt ut på vår FotoWeb, slik at du kan høre på dem.  

 (Foto/Photo)

Arkiver

Vestfoldarkivet har ca. 6.300 hyllemeter arkiv. Dette er arkiver etter bedrifter, organisasjoner og privatpersoner, men også tidligere Vestfold fylkeskommune. På Arkivportalen finner du arkivenes kataloger.    

 (Foto/Photo)

Antikvariske bygg

Vestfoldmuseene forvalter 27 antikvariske bygninger, slik som Herregården i Larvik, Edvard Munchs hus i Åsgårdstrand, bygningsmiljøene på jernverket Eidsfoss, industrimiljøet på Berger og Vestfoldtunet på Slottsfjellet i Tønsberg.

 (Foto/Photo)

Digitalisert arkivmateriale

På Digitalarkivet.no kan du søke i strukturerte data og digitaliserte dokumenter, fotografi med mer. Digitalarkivet er åpent for alle og gratis å ta i bruk. 

Gave til samlingene?