Innhold
- Fra jord til bord – næringsmiddelindustrien i vår region
- Bøndenes eget selskap – fra Vestfold Slakteri til Gilde og Nortura
- Kjøttsamvirket i Norge
- Potetmølla i Larvik
- Korni-fabrikken
- Da Terje Viken ble ny – litt tykkere og i aktive farger
- Fiskebrygga i Sandefjord
- Maten er i boks
- Fryseren som forandret landet
- Grans bryggeri
- Lundetangen bryggeri
Du kan også lese bladet digitalt
Bidragsytere
Redaktør
Heidi Meen, Vestfoldarkivet/ Vestfoldmuseene.
Artikkelforfattere og andre bidrag
Cathrine Guldahl, Elin G. Smaavik, Ingrid Nøstberg, Karianne Schmidt Vindenes, Marit Slyngstad, Rune Sørlie og Heidi Meen, alle fra Vestfoldarkivet/ Vestfoldmuseene, og Charlotte Andersen fra Telemark Museum.
Design
Linn Liverød, Berg Allum.
Om forsidebildet
Kålsortering ved AS Tønsberg Bryggeri 1941. Fotograf: Odd Bryn, Slottsfjellsmuseets fotosamling.
Se flere bilder fra Tønsberg Bryggeri på Vestfoldmuseenes fotoweb her.