To menn og mange arkivskap i et stort lagerlokale.

Fotoarkivet til Sandefjords Blad til Vestfoldarkivet

I dag kom 27 arkivskap med hele fotoarkivet til Sandefjords Blad til Hinderveien.

På bildet ser vi Torbjørn Kristoffersen fra Flexi flyttebyrå og Rune Sørlie fra Vestfoldmuseene i gang med å flytte de 27 arkivskapene fra Sandefjords Blad inn til Vestfoldmuseenes magasiner  i Sandefjord.

Det er Vestfoldarkivet som skal forvalte denne skattkisten med kulturarv. Nå gjenstår en møysommelig gjennomgang av både fotografier og negativer i de 27 arkivskapene, slik at arkivet blir kvalitetssikret og bevart for ettertiden. Dette er en jobb som vil pågå utover nyåret, og Rune Sørlie vil holde i arbeidet.

En mann med strikkegenser står bøyd over en åpen skuff i et arkivskap
Vestfoldmuseenes Rune Sørlie tar en nærmere titt på fotomaterialet fra Sandefjords Blad. Foto: Mekonnen Wolday.