Norsk Kulturråd støtter Thaulow-prosjekt

Ringerikes museum har fått støtte fra Norsk Kulturråd til å ordne, registrere og formidle arkivet etter Thaulow-familien. Prosjektet er et samarbeid mellom Ringerikes museum, Vestfoldarkivet og Byarkivet i Drammen.

Arkivet inneholder materiale etter Heinrich Arnold Thaulow og hans etterkommere, både fra etableringen av Sandefjord- og Modum bad, samt fra Ringerikes Nikkelverk.

Arkivet vil bli ordnet og registrert, og presentert i en nettutstilling; «Kurbad – en kulturhistorisk reise».

ringerikes-museum-skal-ordne-registrere-formidle-arkivet-etter-familien-thaulow-modum-bad
FLYTTES: Preben Johannessen (Ringerikes museum) og Torjus Moland (Byarkivet i Drammen) flytter arkivet etter Thaulow inn i sikre magasiner i Byarkivet i Drammen. FOTO: Ann Tove Manshaus.