Sort-hvittbilde av oppstilte soldater på et torg. På bildet er det skrevet Program våren 2021. I hjørnet øverst til høyre er Vestfoldarkivets logo.

Program for Vestfoldarkivet og Samlingsforvaltningen – våren 2021

Omvisning, langåpen lesesal, podkast-episoder, nytt Arkivert og frigjøringsmarkering. Ta en titt på vårens program.

Våren 2021 inviterer vi til omvisning i gjenstandsmagasinene, langåpen lesesal, spennende podkast-episoder, lansering av nytt bladet Arkivert – med andre verdenskrig som tema – og markering av frigjøringsdagen.

Se eller skriv ut vårprogrammet her (pdf)

Følg også med på siden “Hva skjer” for hele Vestfoldmuseene.

Alle arrangementene er gratis.

Vi følger til enhver tid gjeldene smitteverntiltak, og må også ha forbehold om endringer.

Av smittevernhensyn er det også begrenset kapasitet på lesesalen, som lesesalen kun tilgjengelig ved forhåndsavtale. Dette gjelder også de langåpne kveldene.

Design: Linn Liverød

Bildet på forsiden viser 6. SS Totenkopf Standartes oppmarsj på Larvik torg i april 1940. Foto: Vestfoldmuseenes fotosamling.