Bilde av en gul plastikktelefon formet som en banan. Det står Program Høsten 2020 skrevet på bildet

Program fra Vestfoldarkivet og Samlingsforvaltningen – Høsten 2020

Ta en titt i programmet for å se hva som skjer hos oss denne høsten.

Høsten 2020 byr Vestfoldarkivet og Samlingsforvaltningen på omvisning i gjenstandsmagasinene. Denne gangen med særlig fokus på plast. Det blir også foto-, film- og lydkveld med folkemusikk i sentrum. Arkivdagen markeres i samarbeid med nye Kimen Litteraturfestival.  Vi markerer også deportasjon av norske jøder med Donau til Auschwitz 26. november 1942.

Ler mer om hvert arrangement i Vestfoldmuseenes HVA SKJER-kalender.

Se det trykte høstprogrammet her (pdf).

Alle arrangementene er gratis.

Denne høsten ønsker vi påmelding til hvert arrangement, slik at vi bedre kan følge opp til enhver tid gjeldene smitteverntiltak. Vi må også ha forbehold om endringer.

Av smittevernhensyn er lesesalen kun tilgjengelig ved forhåndsavtale. Dette gjelder også de langåpne kveldene onsdag 30. september, 28. oktober og 25. november. Det blir som vanlig mulighet for veiledning av Slekt og Data Vestfold.

Forsidebilde: Telefon fra Larvik Museums samling, HL.05626, Vestfoldmuseene IKS.

Se flere bilder av telefonen på DigitaltMuseum.

Design: Linn Liverød