Vestfoldarkivet sommeren 2022

Det er tid for sommer og feriemodus. For dere som ser frem til fred og ro til endelig å fordype dere i originalkildene, er det heldigvis gode muligheter for det!

  • Sort-hvit-bildet viser tre menn og en kvinne som sitter på et svaberg. I bakgrunnen ser vi sjøen og noen trebåter. Han ene sitter på en krakk og har et trekkspill på fanget. En annen sitter i bakgrunnen og røyker, mens den tredje mannen står med en stabel glass i den ene hånden og en flakse i den andre. Kvinnen sitter litt i bakgrunnen og ser rett mot fotografen. (Foto/Photo)
    1/1
    Lystig på Natholmen i Sandefjord, 2. juli 1961. Fotograf: Richard Antonius Jørgensen, Vestfoldarkivet, Vestfoldmuseenes FotoWeb.

Bortsett fra de to siste ukene i juli (uke 29 og 30), vil vi ha åpen lesesal som vanlig. De øvrige ukene vil bemanningen være noe redusert på grunn av ferieavvikling, så vi ber om forståelse for at saksbehandling nok vil ta noe lenger tid enn vanlig. 

Se nærmere informasjon om lesesalen i lenkelisten nedenfor. Her finner du også lenke til digitale arkivressurser, slik at du kan du kan fordype deg i våre arkiv og samlinger uansett hvor du måtte befinne deg. Selv fra et svaberg eller i en snekke. 

God sommer!