Stilling ledig som teamansvarlig drift og sikkerhet

Vestfoldmuseene er inne i en tid med stor utvikling og i denne sammenheng har vi ledig nyopprettet stilling som teamansvarlig drift og sikkerhet.

Vi søker drifts- og sikkerhetsansvarlig til våre 10 enheter

Som teamansvarlig vil du være en del av et team med fem andre svært dyktige og dedikerte medarbeidere. Du vil ha det operative ansvaret for drift, sikkerhet og vedlikehold på alle våre enheter. Du vil ha ansvar for å koordinere arbeidet i teamet og sørge for oppfølging av sikkerhetsplanen, alle tekniske installasjoner, og ha ansvaret for at alle lover og forskrifter innen faget etterfølges.

Til stillingen ligger også praktiske driftsoppgaver.

Du vil ha løpende kontakt med våre byggeiere som er kommuner og fylkeskommunen, og du vil også være kontaktpersonen til aktuelle leverandører av tjenester.

Driftsteamet vil være aktiv bidragsyter inn mot utstillingsarbeid og arrangementer.

Vi ønsker oss en omgjengelig, fleksibel, strukturert og ansvarsbevisst medarbeider med svært gode kommunikasjonsevner.

Vi ønsker oss en person som har følgende:

Kvalifikasjoner

• Gode fagkunnskaper med erfaring med brannvern og sikkerhetsarbeid, teknisk drift og forvaltning
  • Relevant høyere utdanning. Solid relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet
  • Erfaring fra arbeidsledelse
  • Gode digitale og tekniske kunnskaper
  • Førerkort klasse B
  • Gode ferdigheter i norsk og engelsk skriftlig og muntlig
  • Gyldig vandelsattest

Personlige egenskaper

• Strukturert og ryddig
  • God evne til helhetstenkning
  • Handlekraftig, selvgående og løsningsorientert
  • Evne til å jobbe både administrativt og praktisk
  • Lagspiller som får gruppen til å dra i samme retning
  • Veldig gode samarbeidsevner
  • Høy arbeidskapasitet
  • Personlig egnethet vektlegges.

Øvrig opplysninger

Vi kan tilby:

• En trygg og hyggelig arbeidsplass med ordnede arbeidsforhold
  • En variert og spennende jobb hvor du vil være med å utvikle stillingen
  • Fleksibel arbeidstid
  • Trivelige kompetente medarbeidere
  • Lønn i henhold til KS tariffområde
  • Pensjon i KLP
  • Kontor i  Sandefjord, men du vil også arbeide på alle våre øvrige enheter

Snarlig tiltredelse.

I henhold offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

For opplysning om stillingen kontakt avdelingsdirektør Hanne Bügel, Hanne.Bugel@vestfoldmuseene.no tlf. 952 137 07

Søknader som ikke går via jobbnorge.no vil ikke bli vurdert, klikk her.