Bildet viser fire barn med lekesverd, skjold, hjelm og øks på rekke.

Tidenes sommer – på museum!

Vi tilbyr helt unike opplevelser på våre museer, og sommersesongen er spesielt fin. Vi gleder oss både til å møte den lokale vestfoldingen og nordmannen som er på Norgesferie! Vi har tro på at sommeren 2020 blir fantastisk i Vestfold, og på museene tilrettelegger vi for smittefrie opplevelser.

Ta turen til våre museer i sommer!

Vi tilbyr helt unike opplevelser på våre museer, og sommersesongen er spesielt fin. Vi gleder oss både til å møte den lokale vestfoldingen og nordmannen som er på Norgesferie! Vi har tro på at sommeren 2020 blir fantastisk i Vestfold, og på museene tilrettelegger vi for smittefrie opplevelser.

Våre museer er åpent som følger:

Munchs Hus 

Besøk vår helt nye museumsbutikk, midt i smørøyet i sommerbyen Åsgårdstrand! Butikken holder åpent tirsdag – søndag kl. 11.00-17.00.

Vi inviterer til vandringer i Åsgårdstrand, i Munchs fotspor, tirsdag – søndag kl 11.30, 13.00, 14.30 og 16.00. Varighet 50 minutter.

Midgard vikingsenter 

Vårt vikingsenter er åpent! I tillegg tilbyr vi organiserte omvisninger i Gildehallen. Vi arrangerer øksekasting og slindring som aktiviteter på utsiden. Det blir også organiserte omvisninger i Borreparken. Vi holder åpent hver dag fra kl. 11 – 16.

Hvalfangstmuseet 

Besøk vår nye utstilling på Hvalfangstmuseet – midt i Sandefjord sentrum! Museet og hvalbåten “Southern Actor” holder åpent hver dag i sommersesongen. Her planlegges spennende sommeraktiviteter for barn og ulike omvisninger.

Jernverket Eidsfoss 

Vi holder åpent onsdag – søndag, kl. 12-16. I tillegg er Postkontormuseet åpent fredag – tirsdag i samme tidspunkt. Vi byr på gratis omvisning søndager kl. 14, gratis utstillinger og pop-up markeder. I tillegg er Eidsfoss kro åpent alle dager.

Larvik Museum

Herregården holder åpent hver dag, mens Sjøfartsmuseet og Larvik Museum i Verksgården holder åpent tirsdag-søndag. Velkommen inn til en reise til grevetiden i Larvik!

Slottsfjellsmuseet 

Museet og Slottsfjellstårnet er åpent. I Slottsfjellstårnet vil årets nye utstilling, «Mitt Slottsfjell 2», være tilgjengelig for publikum. Tirsdager er fremdeles «Gratis Tirsdag». Seter-kafeen har åpent i hele sommer og kan friste med nydelig bakst og godt drikke til. Sauene er også på plass på Slottsfjellsområdet!

Aluminiummuseet 

Museet er åpent torsdag –  søndag og kan by på ny, spennende utstilling, kino med et rikt filmrepertoar og egen avdeling med digitale spill for de yngre besøkende.

Berger museum 

Berger museum og Café Jebsen har åpent onsdag – søndag. Få med den flotte sommerutstillingen på Fossekleiva, Tett [på] avstand – en videolabyrint.

Haugar Vestfold kunstmuseum – I slutten av juni

Informasjon oppdateres fortløpende.

Vestfoldarkivet i Sandefjord

Vestfoldarkivets lesesal er åpen med forhåndsavtale, onsdager fra kl 9-15

 

På alle våre enheter har vi iverksatt gode hygiene- og smitteforebyggende tiltak i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning, god skilting og informasjon både til publikum og for våre ansatte.