TidsforDRIV – Kokkens anbefaling – Krisemat og tradisjoner (del 2)

To moderne vrier på en kriseoppskrift fra krigens dager - og tips til hvordan du kan utnytte all maten og snike inn litt ekstra grønnsaker i søtsakene.

I forrige episode diskuterte vi det å ikke ha tilgang til nok mat og råvarer. I denne episoden snakker podkastvert Ellen Asplin med kokk Bendik Farmen Bakkevig, som gir oss anbefalinger for å utnytte all maten, snike inn litt ekstra grønnsaker i søtsakene og to moderne vrier på en gammel kriseoppskrift fra krigens dager.

Abonnere?

Hvis du vil være sikker på å få med deg de fremtidige episodene, kan du abonnere via ulike podkastkanaler:

Innspill?

Kontakt oss på kommunikasjon@vestfoldmuseene.no dersom du har innspill til eller spørsmål om podkasten.

Fakta

Tidsfordriv – substantiv – noe en gjør for å få tiden til å gå, fritidssyssel, hobby

TidsforDRIV er podkasten for deg som er interessert i historie og samfunn.

Her snakker fagfolk og gjester om ulike temaer hver uke.

Bildet viser en smilende kvinne kledd i sort. Hun står og holder en stor bok som er åpen. På bildet står det Tidsfordriv - en podkast fra Vestfoldmuseene
Hør spennende samtaler mellom podkastvert, kulturhistoriker og museolog Ellen Asplin og en rekke kunnskapsrike kollegaer og gjester. Fotograf: Elisabeth Figenschou Jølstad