TidsforDRIV – Krisemat og tradisjoner (del 1)

Hva gjør man når det ikke er nok mel i posen? Eller melken ikke strekker til?  

I mars 2020 traff koronatiltakene med full effekt og det ble tilløp til panikk i befolkningen og en av fem nordmenn hamstret ekstra mat og dagligvarer. Heldigvis viste det seg å ikke være nødvendig. I denne episoden snakker podkastvert Ellen Asplin med tidligere museumspedagog ved Vestfoldmuseene Anne Arveschoug om perioder i Norgeshistorien hvor vi faktisk ikke har hatt tilgang til nok mat. 


Abonnere?

Hvis du vil være sikker på å få med deg de fremtidige episodene, kan du abonnere via ulike podkastkanaler:

Innspill?

Kontakt oss på kommunikasjon@vestfoldmuseene.no dersom du har innspill til eller spørsmål om podkasten. 

Fakta


Tidsfordriv – substantiv – noe en gjør for å få tiden til å gå, fritidssyssel, hobby

TidsforDRIV er podkasten for deg som er interessert i historie og samfunn.

Her snakker fagfolk og gjester om ulike temaer hver uke.

Bildet viser en smilende kvinne kledd i sort. Hun står og holder en stor bok som er åpen. På bildet står det Tidsfordriv - en podkast fra Vestfoldmuseene
Hør spennende samtaler mellom podkastvert, kulturhistoriker og museolog Ellen Asplin og en rekke kunnskapsrike kollegaer og gjester. Fotograf: Elisabeth Figenschou Jølstad