Hopp til hovedinnhold

Kurs 1 - Papirmaterialkurs

Lisa Bøthun - bokbinderi, 7. mars kl. 18 - 21

Lisa Bøthun har svennebrev i håndbokbinderfaget og har blant annet gått 2 årig bokbinderutdanning ved Leksands folkhögskola. Hun har drevet Bøthuns Bokverksted siden 2003. Lisa har undervist i bokbinding på Raulandsakademiet, Steinerskolen i Vestfold og Kunsthøgskolen i Oslo.

Deltagerne vil få muligheten til bruke sine praktiske og kreative evner når de skal få lage bøker for hånd. «Vi skal lage en perm overtrukket med shirting og dekorert papir i A5 størrelse, hvor vi kan bytte ut den heftede innmaten etter som bøkene skrives ut. Vi skal bruke håndverktøy og øyemål når vi lager våre bøker. Bøkene heftes for hånd inn i en stiv perm som vi kler med marmorert eller dekorert papir.»

 • Bokbinderi med Lisa Bøthun.
  1/2
  Bokbinderi med Lisa Bøthun.
 • Bokbinderi med Lisa Bøthun.
  2/2
  Bokbinderi med Lisa Bøthun.

Caroline Berg - papirskulptur av kalkerpapir, 14. mars kl. 18 - 21

Caroline er både kunstformidler og produktdesigner og arbeider med mange forskjellige materialer.
«I verkstedet skal deltagerne få arbeide med kalkerpapir, som er et tynt nesten gjennomsiktig papir. Med dette papiret skal de få lage installasjoner og små skulpturer. Inspirasjonen henter vi fra utstillingen …på papir.»

 • Origami i rødt
  FunkyForm, origami.

Julie Rasmussen & Thea Wike – origami, 21. mars kl. 18 - 21

Julie M. Rasmussen og Thea Wike har drevet FunkyForm – papirsalongen sammen siden 2017 og har fra før mange års erfaring innen dekorasjon, grafisk design, kunst og kreativ rådgivning. 

Fagene kombinerer de på forskjellige måter og har i de siste årene spesialisert seg på romlige papirinstallasjoner og dekorelementer i miniatyr. 

 • Julie Rasmussen og Thea Wike, FunkyForm.
  1/1
  Julie Rasmussen og Thea Wike, FunkyForm.

«Piker med Pasjon for Papir, det er oss det, Thea og Julie i papirsalongen, Tønsberg. Papir og ideer er noe av det beste vi vet og det er vi skikkelig gode på! Håndlagede papirprodukter, smykker, interiør og alt av dekorasjoner».

Julie Rasmussen og Thea Wike, FunkyForm.

Kjøp billett til kurs 1 - Papirmaterialkurs