Hopp til hovedinnhold

Mørketidsfest

Mørketidsfesten i Fossekleiva kultursenter og Berger museum er en førjulsfest med fokus på lys i den mørke tiden, der alle i familien kan komme og oppleve en hyggelig førjulsstund sammen.

  • 1/1
  • Mørketidsfesten. Bildet på utsiden av Berger museum. Juletre og mennesker som varmer seg rundt bålet

Velkommen til Mørketidsfest!

I Berger museums lokaler denne dagen, kan du få lage dine egne talglys ved lysstøping. Selve lysstøpningen foregår ute rett ved inngangen til museet i 2 etasje, mens dekorering av lysene foregår i selve utstillingen. Her får man en ypperlig anledning til å lage en selvlaget julegave til noen man er glade i. Pris for aktiviteten er 50 kr pr pers.

I kultursenteret vil dere her kunne besøke flere boder, der blant annet kunstnere stiller med sine håndlage ting. For barna finnes det lykteworkshop, samt en lysparade etterpå rundt dammen vår. Det er også mulig å kunne besøke en flott og sjarmerende pepperkakeby i våre lokaler, og i tillegg by på auksjon av kunstverk fra lokale kunstnere om ønskelig.

Café Jebsen vil være åpen for salg av ulike varmretter, kaker, kaffe og annen drikke i idylliske omgivelser. Vår butikk er også åpen denne dagen med salg av Berger pledd, og kunst fra lokale kunstnere.

Ta med kjente og kjære til en stemningsfull lysfest i kulturelle og historiske omgivelser i denne mørketida.

Inngang: Gratis inngang på området, direkte betaling for de ulike aktivitetene.

  • 1/2
  • 2/2
  • Vi ser Berger museum fra lufta. Snøkledd
    1/1
    Stemningsfullt på Berger museum og Fossekleiva!