Hopp til hovedinnhold

Kulinarisk helg

Slottsfjellsmuseet og Norsk Borgsenter inviterer til tre spennende dager spekket med kulinariske smakebiter!

Fra torsdag til lørdag byr vi på spennende innhold. På menyen står det kulinarisk middag, foredrag og workshop, alt på Slottsfjellsmuseet. Du kan velge mellom å bli med på alt - alle dagene - eller kun middag, foredrag og/eller workshop.​

Program:

Torsdag 27. april kl. 18.00, foredrag: I  foredraget inviterer den kulinariske arkeologen Daniel Serra til en kulinarisk reise til middelalderens Skandinavia

Fredag 28. april kl 18.00, Blankas bankett: En storslagen middelaldermiddag

Lørdag 29. april kl. 11.00, Mat for de rike: - workshop i middelalderens kokekunst

Under finner du mer informasjon om hvert arrangement.

Kjøp billetter til hele eller deler av helgen her:

Museum24:Portal - 2024.03.19
Grunnstilsett-versjon: 1